Al treilea CANDIDAT la prezidențiale, după Trump și Biden. Nume SURPRIZĂ de la Hollywood - VIDEO

Un actor de la Hollywood candidează la alegerile prezidențiale din SUA. 

În urma unui puternic discurs pro George Floyd, actorul Dwayne Johnson, numit "The Rock", a câștigat inimile americanilor. 

De când a fost încărcat vineri, 4 iunie, videoclipul a fost vizionat de peste 13,5 milioane de ori doar pe Instagram. Astfel, vedeta din Jumanji a devenit subiect de pariuri printre internauți, care spun că The Rock ar fi al treilea cel mai susținut candidat la alegerile prezidențiale, în cazul în care actorul s-ar gândi să intre în cursa pentru Casa Alba, scrie UNILAD

Potrivit OddsChecker, casele de pariuri din Marea Britanie au observat o creștere a sprijinului pentru Johnson în urma discursului său din social media. Totuși, Johnson are aproximativ 0,2% șanse de a câștiga în fața lui Donald Trump și a lui Joe Biden.

În videoclip, Johnson - care, în general, evită să-și exprime opiniile despre politică online - a spus:

"Unde ești? Țara noastră este îngenunchiată, implorând să fie auzită și pledând pentru schimbare. Unde este liderul nostru compătimitor? Liderul care unifică și inspiră țara noastră în momentul nostru cel mai dureros, atunci când avem cel mai mare nevoie. Liderul care se ridică și își asumă răspunderea deplină pentru țara noastră și îmbracă fiecare culoare a ei. Liderul care își ridică țara din genunchi și își dă cuvântul că se va produce schimbarea. Unde ești? Pentru că suntem cu toții aici". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel