Al șaselea copil a murit în urma accidentului din Australia, în care un castel gonflabil a fost luat de vânt

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În urma unui accident din Australia, șase copii și-au pierdut viața. Castelul gonflabil în care se aflau a fost luat de vânt. 

Un al șaselea copil a murit din cauza rănilor suferite într-un accident cu un castel gonflabil, în Australia, săptămâna trecută, a transmis poliția, relatează BBC. Chace Harrison, în vârstă de 11 ani, a murit duminică, la trei zile după accident, la un spital din Hobart.

El a fost printre cei nouă elevi care au căzut de la 10 metri, dintr-un castel gonflabil, atunci când acesta a fost ridicat de vânt. Totul a avut loc la un târg școlar din Devonport, Tasmania.

Doi copii sunt în stare critică

Doi copii rămân în continuare, în stare critică la spital. Ceilalți cinci copii care și-au pierdut viața au fost Addison Stewart, în vârstă de 11 ani, și Zane Mellor, Jye Sheehan, Jalailah Jayne-Maree Jones și Peter Dodt, în vârstă de 12 ani. Un băiat rănit în același accident a fost externat vineri din spital. El a vizitat duminică școala primară Hillcrest și a adus un omagiu colegilor săi de clasă.

Încă nu este clar cum s-a desfășurat incidentul. Poliția spune că investighează dacă castelul a fost bine ancorat pe pământ.

„Nu vrem să ne grăbim, dar înțelegem că oamenii vor răspunsuri”, a declarat duminică comisarul de poliție din Tasmania, Darren Hine.

Ofițerii din New South Wales vor călători în Tasmania săptămâna aceasta pentru a ajuta la audierile martorilor ca parte a investigației. olițiștii au spus că la târgul școlii, care a avut loc în ultima zi a trimestrului, au fost aproximativ 40 de copii, precum și profesori, dar și alți adulți.

„Este esențial să nu anticipăm niciun rezultat până când nu sunt strânse toate dovezile și investigația este finalizată”, a spus comisarul Hine.

Alte cazuri similare

Nu este primul incident fatal cu un castel gonflabil. În 2019, doi copii au murit, iar alţi 20 au fost răniţi într-un accident similar petrecut în China. În 2018, o fetiţă a murit în Marea Britanie, după ce un castel gonflabil a explodat, conform martorilor. 

Doi lucrători de la un loc de joacă au fost închişi pentru omor prin neglijenţă, după ce un castel gonflabil a fost luat de vânt cu o fetiţă de 7 ani în Essex, Marea Britanie, în 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel