Ultimele cuvinte ale Alexandrei. Al cui era telefonul de pe care a sunat

Surse din cadrul Poliției spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 și să anunțe că a fost violată și sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgență 112 aparținea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru. Cert este că Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, șeful Poliției Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răspuns: „Probabil undeva imediat după apel”.

În cursul nopții, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii știrii, principalul suspect- Gheorghe Dincă - de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are în lucru și dosarul în care se cercetează și dispariția Luizei Mihaela Melencu. Fata a fost văzută tot în Caracal ultima dată, la jumătatea lunii aprilie, așteptând „la ocazie“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel