E DEZASTRU! Tudorache: PNL și USR au părăsit sala! Oameni disperați în situație limită

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu noutăţi după cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local. 

"Pandemia și tergiversarea rezolvării problemei locuințelor sociale, practicată fără scrupule de unii consilieri locali, ne-au determinat să micșorăm altfel ochiurile plasei de siguranță pe care am întins-o persoanelor vulnerabile de lângă noi. Astfel, în ultima ședință de Consiliu Local, am extins ajutorul pentru plata chiriei către toți cei care au dosarul complet, chiar dacă nu se află pe lista de priorități!

Totodată am decis și majorarea cuantumului ajutorului de urgență pentru plata chiriei, în funcție de numărul de persoane care figurează în dosarul de locuință socială, în dorința de a oferi mai multe șanse de reușită celor care au nevoie să închirieze o locuință. Noile sume variază între 700 și 1.700 de lei pe lună, în funcție de numărul de persoane care beneficiază de acest ajutor.

Proiectul a fost votat de doar 14 consilieri, cei de la USR și PNL părăsind sala de consiliu, având cu siguranță lucruri mult mai importante de făcut decât să încerce rezolvarea situației disperate a unor oameni disperați", a scris Dan Tudorache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel