Ajutor pentru părinții rămași fără loc de muncă. Violeta Alexandru ANUNȚ

Violeta Alexandru susține că a primit zeci de sesizări de la părinții întorși la muncă și care s-au trezit cu contractul suspendat. Ministrul Muncii vine cu măsuri. 

Stimulentul de inserţie pentru contractele de muncă suspendate sau încetate pe perioada de stării de urgenţă se acordă, neîntrerupt, pentru o perioadă de 90 de zile, a transmis, miercuri, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, pe Facebook, scrie Agerpres. 

"Părinţii aflaţi în plata stimulentului de inserţie cărora li s-a încetat/suspendat contractul de muncă pe perioada stării de urgenţă primesc neîntrerupt stimulentul pentru o perioadă de 90 de zile", se menţionează în mesajul postat de Violeta Alexandru.

Sesizări venite de la părinți 

Ministrul Muncii a precizat că a reacţionat în urma sesizărilor primite de la părinţii reveniţi la muncă şi care au fost afectaţi de suspendarea contractelor de muncă.

"Îmi pasă de părinţii care şi-au dorit să revină la muncă înţelegând că aşa putem ieşi din această criză. Din păcate, mulţi dintre cei care beneficiau de plata stimulentului sunt în situaţia încetării sau suspendării contractului de muncă, fără un orizont optimist de timp, datorită răspândirii COVID-19. V-am auzit şi am reacţionat la timp, aşa încât fiecare părinte afectat să fie liniştit", a scris Violeta Alexandru.

VEZI ȘI: Tornadă filmată astăzi la Vaslui - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel