Ajutor de urgență pentru furnizarea energiei termice la Mangalia

caloriferrece-1326362715
caloriferrece-1326362715

Executivul a aprobat în şedinţa de joi acordarea unui ajutor de urgenţă, din Fondul de rezervă aflat la dispoziția Executivului, pentru asigurarea furnizării energiei termice în Mangalia, a anunţat premierul Emil Boc, precizând că de problemele din oraş nu este vinovat Guvernul.

„Problema de la Mangalia este strict de competenţa autorităţilor locale şi judeţene. Noi astăzi am aprobat un ajutor de urgenţă de 1,5 milioane de lei, ca să nu mai stea oamenii în frig. Pentru că oamenii nu stau în frig acolo din cauza Guvernului, ci din cauza incompetenţei autorităţilor locale”, a declarat Emil Boc, în cadrul videoconferinţei cu prefecţii.

„Să ştie lumea acest lucru. Şi nu vom tolera aceste aspecte. Responsabilitatea aparţine, în primul rând, celor care trebuie să furnizeze agentul termic”, a subliniat şeful Executivului.

Fondurile sunt destinate asigurării furnizării energiei termice locuitorilor din Mangalia, racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. În prezent, există dificultăţi în ceea ce priveşte alimentarea populaţiei cu energie termică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel