EXCLUSIV  Ajutoare de la primărie. Dan Cristian Popescu: ”Sunt mulți milionari care beneficiază”

Ajutoare de la primărie. Dan Cristian Popescu: ”Sunt mulți milionari care beneficiază”
Ajutoare de la primărie. Dan Cristian Popescu: ”Sunt mulți milionari care beneficiază”

Ajutoarele acordate de primării au fost în atenția viceprimarului Dan Cristian Popescu de la Sectorul 2, în interviul pe care l-a acordat DCNews.

Câteva sute de familii beneficiază de ajutor de la primăria Sectorului 2, ne spune D.C. Popescu. Iar banii aceștia se dau pe o perioadă de opt ani:

”Pot să înțeleg o urgență, 1, 2, 3 ani, dar dacă mergem către opt ani aia nu mai e urgență! Vorbim despre o plată electorală. Oamenii trebuie să fie mai responsabili, să se aștepte și la lucruri mai puțin plăcute, să-și ia anumite măsuri și să caute soluții alternative când au o anumită problemă, nu să le acorăm bani publici pe care-i luăm de la toată lumea. Cred că există această solidaritate de a ajuta din banii tuturor o anumită persoană, dar nu pe termen foarte lung sau nu tot timpul”, a amintit Dan Cristian Popescu.

Sunt multe subvenții în București de care beneficiază milionari. Avem subvenția la RADET care se dă la toată lumea, nu este condiționată de veniturile persoanei. Avem și subvenția RATB pentru copii și pensionari. Mie nu mi se pare normal pentru anumite cazuri. Dacă nu ai făcut nimic timp de trei ani eu cred că nu ai nicio scuză să primești ajutor”, a mai precizat viceprimarul, promițând că va veni la următorul interviu și cu câteva exemple.

Care este secretul în urma căruia care primăria Sectorului 2 reușește să acorde aceste ajutoare sociale pe perioade lungi, dar și alte beneficii pe care edilii le oferă, aflați din interviul de mai jos: 

VIDEO

Citește și: USR, vot alături de PSD. Dan Cristian Popescu: "Doctrinar, sunt partide de stânga"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel