Airbus a înregistrat 363 comenzi pentru avioane comerciale, cu ocazia Paris Air Show 2019

Airbus a înregistrat, cu ocazia Paris Air Show 2019, 363 de comenzi pentru avioane comerciale, dintre care 149 de comenzi ferme şi 214 angajamente, conform unui comunicat al companiei.

De asemenea, linii aerieni şi companii de leasing au schimbat 352 de cereri existente - cele mai multe pentru modelul A320 single-aisle, înlocuindu-le cu variantele mai mari A321neo şi noul A321XLR.

"Aceasta confirmă categoric strategia de succes a Airbus, aceea de o oferi clienţilor aeronave longer-range. Cu ocazia târgului de la Le Bourget, şi modelul A220 a înregistrat un succes, fiind primite 85 de noi comenzi pentru această aeronavă, precum şi modelul widebody A330neo, care a înregistrat comenzi pentru 24 de aparate noi", se menţionează în comunicat.

Vedeta show-ului a fost noua aeronavă A321XLR - cea mai nouă generaţie a aparatului A321LR. Modelul XLR este cea mai eficientă aeronavă single-aisle din lume, capabilă să parcurgă cele mai lungi distanţe. În total au fost primite 48 de comenzi pentru acest model de ultimă generaţie, 79 de angajamente şi 99 de conversii de la A321 la XLR. Comenzile au fost formulate de către numeroşi clienţi din întreaga lume.

Airbus este lider în aeronautică, spaţiu şi servicii conexe. În 2018, a generat venituri de 64 miliarde de euro şi a avut aproximativ 134.000 de angajaţi. Airbus oferă cea mai cuprinzătoare gamă de avioane de pasageri şi este, de asemenea, lider european în ceea ce priveşte producţia avioanelor cisternă, de luptă, de transport şi pentru alte misiuni, precum şi una dintre cele mai mari companii spaţiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus furnizează cele mai eficiente soluţii civile şi militare din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel