Urmărește emisiunea live


Airbnb caută o persoană care să se mute, împreună cu cine vrea, în Sambuca, Sicilia. Va locui într-o casă complet renovată și va încasa veniturile. Vezi unde să aplici și care sunt condițiile

Sambuca, Sicilia/ foto Samuele Schirò pixabay
Sambuca, Sicilia/ foto Samuele Schirò pixabay

Airbnb oferă unei persoane șansa de a-și lua pauză de la viața cotidiană și de a se muta, împreună cu cine dorește, într-o casă italiană, din Sicilia, complet restaurată. 

Astfel, cine este dispus să-și ia pauză de la cotidian, vreme de un an, are șansa de a se bucura de viața pur italienească, într-o casă complet restaurată din Sambuca, Sicilia. 

Gigantul, care facilitează închirierea de locuințe, și-a anunțat recent acest plan, de a oferi șansa unei persoane, timp de un an, să locuiască într-o casă cu trei etaje, restaurată cu atenție de un designer italian. 

”Cu o nouă flexibilitate de a trăi și de a lucra de la distanță, unei persoane i se va oferi posibilitatea de a se muta în Sicilia împreună cu familia, partenerul sau prietenul, în această casă restaurată în mod unic”, au anunțat reprezentanții Airbnb într-un comunicat, scrie travelandleisure.com

Și dacă locația vi se pare cunoscută, asta se întâmplă pentru că în 2019 a lansat campania de a vinde casele dărăpânate la doar 1 euro, pentru a încuraja investițiile internaționale, dar, mai ales, pentru a readuce la viață acest sat cândva grozav. 

O a doua șansă

Se pare că a fost un succes campania, iar printre cei care au răspuns apelului s-a numărat și Airbnb. După ce a luat în proprietate casa, Airbnb a lucrat cu un studio de arhitectură italian, Didea, pentru a o transforma. Airbnb a explicat, conform sursei citate, că, pentru proiect, a folosit materiale și culori în armonie cu peisajul local, combinate cu designul modern, cât și cel vechi, pentru a se potrivi cu arhitectura Siciliei. 

”Frumusețea acestei campanii este că oferă o a doua șansă nu doar unei case de patrimoniu abandonate din inima satului nostru, este și o a doua șansă și pentru persoana care se mută în ea”, a declarat Leonardo Ciaccio, primarul din Sambuca.

”Îl vedem ca pe o schimbare de design pentru casă și gazdă. Căutăm pe cineva care dorește să trăiască alături de populația locală și să participe la toate momentele importante ale comunității, de la culesul strugurilor până la culesul măslinelor și abia așteptăm să-l primim pe cel care va fi selectat” mai transmite primarul. 

Câștigătorul va aduce turiști și va încasa toți banii

Cel care se va muta își va alege dormitorul și va și responsabil pentru listarea camerelor goale pe Airbnb. Candidații ideali trebuie să se angajeze astfel să găzduiască, cu ajutorul platformei Airbnb, turiști în respectiva casă, contribuind, în acest mod, la viața satului. Programul de rezidență va începe pe 30 iunie și va dura un an întreg. Cel care se va muta va păstra toate câștigurile din găzduirea pe Airbnb. 

Candidatul ideal 

Iată ce condiții trebuie să îndeplinești: 

- Să ai peste 18 ani. 

- Să fii disponibil să te muți în Sambuca cel puțin trei luni consecutive începând cu iunie 2022. 

- Să vorbești engleza conversațional. Dacă știi italiana, ar fi un plus. 

Participantul selectat va beneficia de curs de limba italiană și curg de gătit în stil italian. Candidatul selectat își poate aduce partenerul de viață, un prieten sau familia, dar trebuie să fie maximum doi copii și doi adulți, în total. 

Dacă ești interesat, aplică AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel