Urmărește emisiunea live


AVION DISPĂRUT. Air Algerie a pierdut contactul cu un avion, după decolare. 50 de cetățeni francezi s-ar fi aflat la bordul avionului

Televiziunea algeriană a confirmat că avionul Air Algérie s-a prăbușit, joi,  pe teritoriul Nigeriei, cel mai probabil din cauza condițiilor meteorologice. Avionul decolase din Ouagadougou, în Burkina Faso, iar autoritățile au pierdut contactul cu acesta după circa 50 de minute. Potrivit  informațiilor, la bord erau 110 pasageri și 6 membri ai echipajului.

UPDATE: La bordul avionului s-ar fi aflat circa 50 de cetățeni francezi.

UPDATE:  Avionul companiei Air Algérie s-ar fi prăbuşit, joi, după ce a intrat în spaţiul aerian al Niamey, capitala Nigerului. Zborul AH5017 s-a prăbuşit în Niger după ce a traversat o furtună puternică, susţine site-ul ibtimes.co.uk. Televiziunea Elnahar a confirmat că avionul s-a prăbuşit din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cei şase membri ai echipajului avionului Air Algérie  sunt spanioli, a anunţat, la Madrid, sindicatul piloţilor de linie Sepla.

Avionul dispărut pe ruta Ouagadougou - Alger era un MD83 având 18 ani vechime și aparţinea companiei spaniole Swiftair. 

"Serviciile de navigaţie aeriană au pierdut contactul cu un avion al Air Algérie care se deplasa joi pe ruta Ouagadougou - Alger, la 50 de minute după decolare", a anunţat compania publică algeriană, citată de agenţia APS.

Zborul cu care s-a pierdut legătura este AH 5017. Compania nu a anunțat deocamdată numărul pasagerilor aflați la bordul aeronavei.

Swiftair Spania a precizat că erau 110 de pasageri și 6 membri ai echipajului la bordul zborului Air Algerie, care a dispărut de pe radar. Compania a pus în aplicare un "plan de urgenţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel