Aida Parașcan, câștigătoarea de la Masterchef, ascunde o poveste de viață

Cel de-al doilea sezon de la Masterchef a fost câștigat de Aida Parașcan, o casnică de 31 de ani, originară din Buzău, dar stabilită de 10 ani în Italia, care a reușit în finala de marți seara să convingă juriul că merită premiul de 50.000 de euro.

Mamă a trei copii, două fete și un băiat, Aida Parașcan este casnică și stabilită în Italia. Aceasta a revenit în țară doar pentru a participa la  show-ul culinar difuzat de ProTv.

Parașcan a lucrat  patru ani ca ospătar, iar apoi a decis să se ocupe de creşterea copiilor. Potrivit declarațiilor acesteia,  s-a apucat de gătit pe la 14-15 ani, din necesitate, spune ea. Părinţii ei lucrau şi avea doi fraţi mai mici cărora trebuia să le gătească. A învăţat să gătească singura, iar pe parcursul anilor s-a perfecţionat.

 Totuși, în spatele Aidei Parascan se ascunde o poveste tulburătoare, acuzându-şi iubitul, în repetate rânduri, că nu are grijă de familie.

Stabilită la Riva del Garda,  s-a angajat la Trattoria S. Alessandro, acolo unde l-a cunoscut și pe iubitul ei de azi, S. (40 de ani), cu care are doi copii, Samuele si Emilia.

 Neînțelegerile nu au întârziat să apară, Aida reproșându-i partenerului de viață că își neglijează familia:  “Bețivule! Copiii au nevoie de un tată, nu de un nemernic care în ziua liberă bate la ușa chelneriței și se culcă cu ea! Sunt româncă, dar nu sunt fraieră! Distracție placută! Nu meriți respect!”, scrie wowbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel