EXCLUSIV  APOCALIPSĂ în agricultură. Carmen Avram: Guvernul Orban are alte treburi! VIDEO

Europarlamentarul Carmen Avram trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia din agricultură şi la lipsa de iniţiativă a Guvernului şi a Ministerului Agriculturii. 

Într-un interviu acordat DC News, europarlamentarul PSD Carmen Avram atrage atenţia asupra faptului că agricultura este serios afectată anul acesta din cauza secetei dar şi a efectelor crizei provocate de coronavirus, iar guvernanţii nu iau măsurile necesare pentru protejarea acestui sector. 

"Actualul guvern e mai mult îndreptat, din ce-am văzut, să rezolve situaţia financiară a prietenilor, a companiilor care probabil i-au susţinut înainte şi în timpul campaniei electorale şi sunt mai puţin îndreptaţi spre popor şi spre businessul autohton, ceea ce mi se pare foarte grav.

Am văzut ieri, de exemplu, nişte imagini de pe câmpuri din plantaţiile de grâu, iar pământul este atât de uscat, încât se sfărâmă între degete şi se transformă în praf. Era nevoie acum de un împrumut sau de folosirea acestor bani pe care îi ai ca să rezolvi agricultura propriei tale ţări. Singura intervenţie în agricultură pe care am văzut-o de la acest ministru pe care nici nu ştiu bine cum îl cheamă,  nu-l văd, nu-l aud, nu ştiu cu ce se ocupă, a fost pentru viticultori, care urmează să piardă vreo 400 de milioane de euro anul acesta. Şi a făcut un apel pentru salvarea viticultorilor", a declarat Carmen Avram.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel