Agresorul din Centrul Vechi, reținut la Madrid. Când va fi adus în țară

Principalul suspect de tentativă de omor, în cazul bărbatului bătut și înjunghiat în Centrul Vechi al Capitalei la mijlocul lunii mai, a fost prins la Madrid.

După mai bine de o lună de căutări, cel de-al doilea suspect de tentativa de omor, din Centrul Vechi, a fost reținut la Madrid. 

Căutat la nivel internaţional, principalul suspect a fost localizat de Interpol şi reţinut de poliţiştii spanioli, înainte să fugă într-un alt stat.

Tânărul acuzat că a înjunghiat un bărbat pentru că a abordat un grup de fete, în noaptea de 15 spre 16 mai, urmează să fie adus în țară, în cel mult o lună, după ce vor fi îndeplinite toate procedurile.

Suspecții în cazul tânărului înjunghiat în Centrul Vechi au fost identificaţi

Agresorul este Şerban Cătălin, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi nu are nicio ocupaţie. El a mai fost cercetat pentru port ilegal de armă albă şi violenţe.

Celălalt suspect, Mircea Grozea, a fost prins mai repede, la câteva zile de la atac. Are tot 28 de ani, este şomer, însă o vreme a fost frizer la un salon renumit. Tânărul le-a spus anchetatorilor că el a încercat să aplaneze conflictul.

Victima, înjunghiată de şapte ori în zona toracică, a fost la un pas de moarte. Principalul suspect riscă să fie condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, iar amicul lui, pentru complicitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel