Aglomerație pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic, atenționare pentru șoferi

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Polițiștii atrag atenția șoferilor cu privire la valorile mari de trafic formate pe Autostrada A2. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt intense, iar pe tronsoanele kilometrice 11-12+500 și 28-29+500, se circulă în coloană.

De asemenea și la intrarea pe autostradă din DNCB, se circulă în coloană.

”Reamintim că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel