Aglomerație pe A2. Se merge bară la bară pe mai multe porțiuni

Arhiva Foto
Arhiva Foto

Traficul este aglomerat sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, unde pe anumite sectoare se circulă în coloană.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt crescute sâmbătă dimineața pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral,

Pe anumite tronsoane ale autostrăzii se circulă în coloană.

Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers între mașini, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

„De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, mai recomandă polițiștii.

Trei caramboluri cu peste 50 de mașini implicate, ieri pe A2, în drum spre mare

Un număr de 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri dimineaţa, după carambolul produs pe A2 Bucureşti - Constanţa, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă intervenind peste 160 de pompieri, paramedici, medici, asistenţi, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

"După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) şi alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului", precizează DSU pe pagina sa de Facebook.

Sursa citată menţionează că vineri dimineaţa a fost anunţat, printr-un apel la 112, un accident rutier pe autostrada A2, în patru zone cuprinse între km 172-183.

"Având în vedere valorile ridicate de trafic înregistrate în această perioadă pe autostrada Bucureşti - Constanţa şi a numărului de autovehicule implicate în accident, începând cu ora 7,40 a fost activat planul roşu de intervenţie, care a presupus suplimentarea resurselor medicale şi a forţelor de intervenţie din 3 judeţe, la faţa locului, respectiv ISU Bucureşti - Ilfov, ISU Călăraşi, ISU Ialomiţa, pe lângă echipajele ISU Constanţa", arată DSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel