Aglomerație la vama Giurgiu-Ruse. Anunțul Poliției de Frontieră

pod-giurgiu-ruse
pod-giurgiu-ruse

Poliția de Frontieră a lansat un anunț prin care informează că sâmbătă și duminică ar putea crește timpul de așteptare la vama Giurgiu-Ruse. 

Poliția de frontieră anunță că, sâmbătă, sunt posibile creșteri ale timpului de așteptare pentru traficul greu la Punctul de Trecere Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest anunțat în Bulgaria, care ar urma să se desfășoare între orele 10.00 și 13.00, scrie Mediafax.

Potrivit unui anunț al Poliției de frontieră, un protest este programat să se desfășoare sîmbătă, între orele 10.00 și 13.00, în Bulgaria, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse.

„Autoritățile de frontieră bulgare ne-au informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că, în data de 14.09.2019, în intervalul orar 10.00-13.00, pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, în sensul giratoriu care permite accesul pe teritoriul statului vecin, se vor desfășura activități de protest privind poluarea aerului în orașul Ruse, fapt ce poate genera creșterea timpului de așteptare pentru traficul greu", au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Aceștia susțin că vor ține permanent legătura cu autoritățile bulgare şi vor lua toate măsurile astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel