Agenții vamali de la Vladivostok, într-un clip cu femei, dans pe mese și șampanie - VIDEO

agenti vamali
agenti vamali

O înregistrare video în care agenţi de la vama rusă Vladivostok (Extremul Orient) dansează pe mese şi beau şampanie alături de o tânără femeie cu sânii goi este foarte populară pe Internet în Rusia, provocând nemulţumirea conducerii vămilor de la Moscova, transmite AFP.

Înregistrarea, intitulată "Regulile vamale de la Vladivostok" a fost postată online marţi pe site-ul YouTube şi a fost vizionată miercuri de zeci de mii de ori, informează Mediafax.

Ea prezintă un Rolls Royce şi tinere fete dansând într-o cameră luxoasă de hotel, acest cadru corespunzând foarte puţin cu imaginea obişnuită de la punctele vamale, în condiţiile în care vama era o instituţie temută de ruşi chiar din perioada sovietică.

Prezentată la buletinele de ştiri de televiziunea publică, înregistrarea video a provocat o puternică reacţie a conducerii vămilor de la Moscova.

Ofiţerii care figurează în înregistrare riscă "sancţiuni severe, mergând până la concediere", a declarat purtătorul de cuvânt al vămilor ruse, Vladimir Zubkov, citat de agenţia Interfax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel