Agenţi ai poliţiei de frontieră, amendaţi de inspectorii ARBDD în zonă strict protejată

Agenţi ai poliţiei de frontieră, amendaţi de inspectorii ARBDD în zonă strict protejată / Foto Pexels
Agenţi ai poliţiei de frontieră, amendaţi de inspectorii ARBDD în zonă strict protejată / Foto Pexels

Agenţi ai poliţiei de frontieră au fost amendaţi de inspectorii ARBDD în zonă strict protejată, informează Tulcea Noastră. 

Sursa citată s-a adresat conducerii Gărzii de Coastă Constanța: „Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini cu trei angajaţi ai instituţiei aflaţi într-o barcă pe un lac din Biosfera Deltei Dunării, ce reprezintă arie protejată, precizăm următoarele: din primele verificări s-a constatat că evenimentul a avut loc în data de 18.01.2021, când doi angajaţi din cadrul Gărzii de Coastă şi unul de la IGPF, aflaţi în timpul liber, au fost sancţionaţi contravenţional de către un agent din cadrul Administraţiei Rezervaţia Biosfera Delta Dunării pentru că au intrat cu o barcă pe Lacul Raducu, situat între Braţele Chilia şi Sulina, fiind arie protejată, interzisă accesului liber.

Cei trei lucrători au fost sancţionaţi pentru nerespectarea accesul în zona respectivă. În barcă se afla o undiţă, dar nu exista o captură de peşte. Precizăm că la acea dată, nu era perioada de prohibiţie la ştiuca.

Conducerea Gărzii de Costa s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate şi a dispus efectuarea unor verificări prin Biroul Control.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel