Agent de la Penitenciarul Arad, atacat de către un deţinut

Inchisoare
Inchisoare

Un agent de la Penitenciarul Arad, unitate cu regim închis şi de maximă siguranţă, a fost rănit la mână de un deţinut care l-a atacat cu un ciob de sticlă, victima fiind în afara oricărui pericol, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Eduard Magold. 

Un agent de la Penitenciarul Arad, unitate cu regim închis şi de maximă siguranţă, a fost rănit la mână de un deţinut care l-a atacat cu un ciob de sticlă, victima fiind în afara oricărui pericol, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Eduard Magold. "Persoana privată de libertate implicată în acest incident este în vârstă de 21 de ani, bărbatul fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor", a precizat reprezentantul Penitenciarului Arad. 

Agentul de penitenciar este în afara oricărui pericol

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în timp ce gunoiul menajer era scos din camerele de deţinere. În momentul în care agentul de supraveghere a deschis uşa camerei de deţinere, deţinutul a cerut să fie lăsat pe holul secţiei de deţinere pentru a-şi cumpăra ţigări. Deoarece a fost refuzat, a devenit agresiv şi l-a atacat pe agent cu un ciob de sticlă pe care îl avea în buzunar. 

Agentul de supraveghere şi deţinutul care se ocupa de curăţenie au reuşit să-l blocheze în camera de detenţie pe agresor, după care a fost acţionat butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns trei membri ai Echipei de Operaţiuni Speciale şi locţiitorul şefului de tură. "Deţinutul a fost somat să înceteze. Nu a vrut, iar atunci s-a folosit forţa pentru a-l încătuşa, pentru câteva minute. S-a făcut un raport de incident, s-a sesizat judecătorul de supraveghere, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, urmând să fie luate măsurile legale", a arătat Eduard Magold. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel