Agenția Europeană a Medicamentului în România. Filmul de promovare

România și-a depus oficial candidatura pentru găzduirea Agenției Europene a Medicamentului. Reprezentanții țării noastre au realizat și un filmuleț în care este prezentat Bucureștiul și care ar fi avantajele relocării Agenției în capitala României.

Pregătirea candidaturii a fost realizată de un grup de lucru interinstituțional, din care fac parte Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Afacerilor Externe.

"Depunerea dosarului de candidatură înseamnă un obiectiv atins, în stadiul actual al procedurilor care vizează relocarea sediului Agenției Europene a Medicamentului. Am încredere în șansele României de a se califica pentru această selecție, pentru că dispunem de o expertiză substanțială în sectorul medical. Informațiile din dosarul de candidatură susțin cu elemente concrete argumentele noastre că România este pregătită să-și asume o astfel de responsabilitate", a declarat premierul Mihai Tudose.

Iată filmul de prezentare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel