Află de ce Traian Băsescu a lipsit de la aniversarea finului Carol Ferdinand

carol
carol

Carol Ferdinand, finul președintelui Traian Băsescu, împlinește astăzi doi ani. Fiul Prinţului Paul şi Prinţesei Lia nu s-a bucurat și de prezența nașului său, deoarece acesta nu dă prea mare importanţă aniversărilor, după cum a mărturisit Maria Băsescu, soția președintelui.

Maria Băsescu, nașa micuțului Carol Ferdinand, a venit, miercuri, la aniversarea de doi ani a fiului Prințului Paul și al Prințesei Lia, care împlineşte doi ani, fără a fi însoțită de soțul .său, Traian Băsescu.

"Vine cu altă ocazie. El nu prea a fost prezent la aniversările fiicelor lui pentru că a navigat, a fost plecat din ţară... Nu dă prea mare importanţă, să fiu sinceră. Îi urează multă, multă sănătate", a ținut să precizeze Maria Băsescu.

Carol Ferdinand, născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă, a primit numeroase daruri de la nașa sa, printre care și un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, precum și baloane, coifuri şi un pulover, în timp ce mama sa a primit un ghiveci cu o orhidee.

Citește și:

Băsescu i-a tăiat moțul prințului Carol Ferdinand și i-a dăruit pixul său, Mont Blanc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel