Află de când poți înființa o firmă, în doar trei zile

firma
firma

Românii interesați de a demara propria afacere pot respira ușurați. De săptămâna viitoare, o firmă poate fi înființată în maximum trei zile, potrivit anunțului, de luni, făcut de premierul Emil Boc.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) are deja pregătite ordinele pentru aplicarea procedurii, astfel încât durata de înfiinţare a unei firme va fi redusă la maximum trei zile începând cu săptămâna viitoare, a informat premierul Emil Boc.

"Începând cu 6 februarie, aşteptăm punerea în aplicare a mecanismului de înfiinţare a unei firme în trei zile. Deja ANAF am înţeles că a pregătit ordinele necesare pentru simplificarea procedurii, la fel solicit Oficiului Registrului Comerţului, prin Ministerul Justiţiei, să coreleze aceste proceduri astfel încât săptămâna viitoare să dăm o veste bună mediului de afaceri cu privire la simplificarea procedurilor administrative, în sensul reducerii duratei de înfiinţare a unei firme", a spus Boc, la începutul şedinţei de guvern.

Această realizare face parte dintr-un set mai amplu de măsuri pregătite de Executiv pentru mediul de afaceri din România, menit a impulsiona sectorul economic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel