Află cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion

51
51

Ninsorile din acest weekend vor continua să fie prezente în ţara noastră. Şi în următoarele zile, inclusiv de Crăciun, vom avea parte de zăpadă nu numai la munte, ci şi în majoritatea zonelor ţării. Sfârşitul de an, vine însă cu temperaturi mai ridicate.

Autor: Gabriela Florentina Boghian

Zăpada căzută în acest sfârşit de săptămână se va menţine, iar la munte va continua să ningă. Spre finalul săptămânii, mai exact joi şi vineri meteorologii spun că, vor fi din nou condiţii de ninsoare, însă stratul de zăpadă va fi subţire.

Vremea de Crăciun

Ninsorile care vor cădea până pe 24 decembrie se vor menţine şi în zilele de Crăciun. Aşa că, până la Crăciun aproape toată ţara va fi acoperită de zăpadă, însă strat de de omăt nu va fi foarte consistent.Locuitorii din zona Dobrogei vor avea parte doar de ploaie şi lapoviţă. Mai mult decât atât, este posibil să se formeze polei.

Vremea de Revelion

Înainte de Anul Nou, vremea se va mai încălzi puţin, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă, mai ales în sudul, sud-estul şi sud-vestul ţării. Din această cauză, zăpadă se va topi. Doar la munte, stratul de omăt se va menţine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel