Află cât timp le-a luat funcționarilor de la Brașov să numere un impozit pe mașină

monede
monede

Un brașovean a dorit să-și achite impozitul la mașină chiar din primul trimestru al anului pentru a beneficia de reducerea de 10%. Numai că, pentru a număra suma datorată statului, au fost necesare trei ore. Asta, deoarece brașoveanul, bun-platnic, a venit cu peste 130 de kilograme de monede de 1,5 și 10 bani pentru a acoperi întregul impozit.

Un bărbat din Brașov, indignat de suma mare pe care o avea de plătit pentru impozitul la mașină, a venit, marți, în jurul orei 11.00, la ghișeul Direcției Fiscale Brașov, încărcat cu mai multe sacoșe în care se aflau monede de 1,5 și 10 bani, totalizând suma de peste 2.600 de lei.

Pentru a putea căra suma destinată plății impozitului pe autoturismul personal, bărbatul a avut nevoie de ajutorul altor opt prieteni, greutatea sacoșelor cuantificând peste 130 de kilograme.

Pentru numărarea celor 46.000 de monede, funcționarii au avut nevoie de o mașină specială de numărat monede, pe care au adus-o de la Trezorerie, a declarat directorul Direcției Fiscale, Marian Voinescu.

Dacă numărarea monedelor a durat circa trei ore, oare de cât timp a avut nevoie contribuabilul pentru a strânge întreaga sumă în monede de 1.5 și 10 bani?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel