Afacerea parcul Bordei: Avocatul lui Costanda a fost coleg timp de 6 luni cu judecătoarea cazului, chiar în timpul procesului

gheorghe florea
gheorghe florea

Costică Costanda a fost foarte inspirat în alegerea avocatului care să îl reprezinte în procesul legat de pardcul Bordei. Gheorghe Florea, avocatul lui Costanda, a fost coleg timp de 6 luni cu judecătoarea Evelina Oprina în comisia de elaborare a noului Cod de procedură civilă, timp în care era pe rol şi procesul cu municipalitatea, au aflat cei de la Romaniacurată.ro.

Prin adresa nr. 71640/30.08.2011, Ministerul Justiţiei a comunicat componenţa comisiei pentru elaborarea noului Cod civil.

“B. Componenta comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Legii nr.13412010 privind Codul de procedura civila a fost urmatoarea:

1. Domnul prof.univ.dr. Gabriel Boroi;

2. Doamna judecator Mihaela Tabarca;

3. Domnul avocat Gheorghe Florea;

4. Doamna judecator Evelina Oprina;

5. Domnul judecator Gheorghe Liviu Zidaru

6. Domnul avocat Ovidiu Mircea Ursuta-Daraban.

Activitatea Comisiei a inceput in luna decembrie 2010 si a incetat la data finalizarii proiectului de lege, respectiv in luna mai 2011.”

După cum se poate observa, Ministerul Justiţiei a confirmat că, timp de circa 6 luni, Evelina Oprina, judecătorul cauzei în care reclamant a fost Costanda, şi unul dintre cei trei avocaţi ai lui Costanda (Gheorghe Florea) au fost colegi, au lucrat împreună, în aceeaşi comisie. Comisie care a avut o componenţă destul de restrînsă, de 6 membri.

În tot acest timp, al colaborarii/conlucrării membrilor comisiei, la Tribunalul Bucuresti se derula un proces important, cu miza de milioane de euro.De altfel procesul s-a terminat în favoarea lui Costanda care a obligat statul să îi plătească 225 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel