Afacerea cu vouchere. Autorităţile au intrat pe fir

Afacerea cu vouchere de bicicletă tranzacţionate pe internet atrage atenţia autorităţilor municipale.

După ce pe mai multe site-uri de anunţuri au fost scoase la vânzare vouchere pentru achiziţionarea unei biciclete, oferite de Primăria Capitalei, administraţia locală reacţionează şi vine cu o serie de precizări. 

"În legătură cu informațiile difuzate în mediul online referitoare la tentativele de tranzacționare a voucherelor de bicicletă oferite de Primăria Capitalei prin intermediul anunțurilor de mică publicitate, Direcția de Comunicare a Primăriei Municipiului București este împuternicită să facă următoarele precizări:

1. Prin regulamentul Programului „Bicicliști în București”, Primăria Capitalei a luat toate măsurile legale pentru a preveni tranzacționarea voucherelor de bicicletă, respectiv personalizarea acestora cu numele, prenumele și codul numeric personal al fiecărui beneficiar și menționarea explicită a faptului că acestea nu sunt transmisibile, inclusiv pe verso-ul voucherelor.

[citeste si]

Revânzarea bicicletei nu contravine regulamentului

2. În situația în care un beneficiar de voucher se oferă să însoțească potențialul cumpărător la magazin, pentru ca voucherul să fie folosit de titular, conform regulamentului, acest lucru este similar cu revânzarea bicicletei după achiziționarea cu ajutorul voucherului, ceea ce nu contravine nici regulamentului și nici scopului Programului, deoarece, în final, o bicicletă va ajunge în posesia unui cetățean dornic să o folosească", anunţă Primăria Capitalei. 

Prin acest proiect, Primăria Capitalei își propune să încurajeze cetățenii să adopte un stil de viață sănătos, dar și să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra descongestionării traficului și reducerii nivelului de poluare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel