Aeroportul Otopeni, al patrulea de la coadă în topul calităţii la nivel global. Elena Cristian: Dacă aş fi ministrul Transporturilor, aş pleca acasă. Mi-ar fi ruşine

Aeroportul Otopeni este pe locul 4 în lume în ceea ce priveşte slaba calitate a serviciilor oferite. Elena Cristian, analist DC BUSINESS, spune că, dacă ar fi în locul şefului CNAB sau în locul ministrului Transporturilor, ar pleca acasă după o asemenea veste. 

"Aeroportul Otopeni este pe locul 4 din coadă, din 130 de aeroporturi din lume. Pe primele locuri sunt Qatar, Tokyo, Atena şi Moscova. La noi e nebunie, cu aşteptări, cu întârzieri, cu bagaje pierdute, cu mizerie. Aţi fost vreodată la wc-urile din Otopeni?", a precizat Niels Schnecker la Cheia Zilei, la România TV. 

"Într-adevăr, la noi pe aeroport este, în ultima perioadă, un haos. Este foarte mare mizerie şi o mare dezorganizare. Asta pentru că există un flux foarte mare de pasageri care, din păcate nu poate să fie susţinut de numărul foarte mic de angajaţi. Asta pentru că în pandemie mulţi au demisionat sau au fost daţi afară din lipsă de fonduri. Aeroportul Otopeni este în acest moment cotat al patrulea cel mai prost din lume. Vorbim de criterii precum timpul de aşteptare, dar şi de restaurante sau săli de aşteptare, unde avem un punctaj de 6,1 din 10. Avem scor de 6 la calitatea serviciilor. Scorul total este de 6,03", a spus şi Victor Vreme, jurnalist România TV. 

"De câte ori mă întorc pe aeroportul Otopeni, îmi este silă. Toate ţările au infrastructură de transport. Noi exact aici nu am investit", a mai punctat Niels Schnecker. 

"Dacă aş fi ministrul Transporturilor, mi-aş face bagajele să plec acasă"

"Eu, dacă aş fi preşedinte la CNAB sau ministrul Transporturilor, mai că mi-aş face bagajele să plec acasă. Mi-ar fi ruşine de această statistică, mi-ar fi ruşine să spun că în curtea mea există acest aeroport şi că lucrurile stau aşa. Mă gândeam cum mă uit eu personal pe aeroporturile din afara ţării. Mă uit ca la muzeu.

Tot haosul pe Otopeni a început cu ani în urmă, odată cu închiderea aeroportului Băneasa, să ne amintim de toată nebunia şi toate interesele imobiliare de acolo. Nu ştim dacă România va mai avea două aeroporturi în Bucureşti. Şi dacă se redeschide Băneasa, nu cred că va rezolva problema. De câţi ani vorbim de al doilea aeroport pentru Capitală? De foarte mulţi ani. Ne blocăm cu totul!", a declarat Elena Cristian. 

Culmea culmilor. E dezastru în transporturi, dar Grindeanu se spală pe mâini: ”Nu sunt șef la Metrorex, nici la CFR, nici la Tarom!”

Pur întâmplător, după câteva zile de aglomerație maximă la metrou, oamenii abia având loc să intre în trenuri, am ajuns la aproape 13.000 cazuri de Covid-19. 

De asemenea, cine a mers recent spre munte sau mare, știe ce este și prin trenuri. Cât despre nebunia de la Tarom, vedem zilnic ce dezastru este și acolo.

Cu toate acestea, Sorin Grindeanu se spală pe mâini: „Nu sunt șef la Metrorex, nici la CFR, nici la Tarom!”

Invitat marți seară, la Antena 3, în emisiunea Sabinei Iosub, ministrul Transporturilor a zis:

„În ceea ce privește managementul Tarom, răbdarea mea a ajuns la final. Voi lua o decizie în zilele următoare. Aici nu vorbim de persoane... (n.r. - sugerează că nu vrea să-și pună oameni în funcții cheie la Tarom). Nu vreau să vorbesc de persoane. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru. (...) Eu nu sunt șeful Tarom, nu sunt șef la Metrorex, nu sunt șef la CFR Călători! Sigur că toate acestea sunt în coordonarea mea și că răspund în fața mea, dar sunt companii de sine stătătoare”.  CITEŞTE AICI MAI MULTE 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel