Culmea culmilor. E dezastru în transporturi, dar Grindeanu se spală pe mâini: ”Nu sunt șef la Metrorex, nici la CFR, nici la Tarom!”

Grindeanu
Grindeanu

Sorin Grindeanu este „șeful” pe Transporturi, fiind ministru, dar când vine vorba de responsabilități, le pasează altora și devine doar lider cu numele.

Pur întâmplător, după câteva zile de aglomerație maximă la metrou, oamenii abia având loc să intre în trenuri, am ajuns la aproape 13.000 cazuri de Covid-19. 

De asemenea, cine a mers recent spre munte sau mare, știe ce este și prin trenuri. Cât despre nebunia de la Tarom, vedem zilnic ce dezastru este și acolo.

Cu toate acestea, Sorin Grindeanu se spală pe mâini: „Nu sunt șef la Metrorex, nici la CFR, nici la Tarom!”

Invitat marți seară, la Antena 3, în emisiunea Sabinei Iosub, ministrul Transporturilor a zis:

„În ceea ce privește managementul Tarom, răbdarea mea a ajuns la final. Voi lua o decizie în zilele următoare. Aici nu vorbim de persoane... (n.r. - sugerează că nu vrea să-și pună oameni în funcții cheie la Tarom). Nu vreau să vorbesc de persoane. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru. (...) Eu nu sunt șeful Tarom, nu sunt șef la Metrorex, nu sunt șef la CFR Călători! Sigur că toate acestea sunt în coordonarea mea și că răspund în fața mea, dar sunt companii de sine stătătoare”. 

Culmea culmilor este că recunoaște că toate aceste instituții se află în subordinea sa și, ca orice șef, ar trebui să răspundă și de ele.

Declarațiile au fost făcute în emisiunea „În fața națiunii”.

VEZI ȘI: Descoperirea lui Gușă din spitalele din București despre Covid-19. În tot acest timp, Grindeanu nu face nimic / foto în articol

Cozmin Gușă a spus ce descoperire a făcut în câteva spitale din România despre Covid-19.

„Vă dați seama ce se întâmplă, acum, la metrou dacă trei din trei sute sunt infectați acolo? Păi, în câteva zile, se fac încă o sută de oameni infectați, pe lângă cei trei. Cu Covid-19 nu este de glumă. Am vorbit și eu la mai multe spitale - atât la la Matei Balș, cât și la Victor Babeș - și am aflat că sunt cazuri grave. De asemenea, sunt cazuri grave de recidivă în special. Covid-ul acesta, așa ușurel, așezându-se peste o stare post Covid, destabilizantă la foarte mulți dintre cei care au suferit deja boala, se transformă într-o boală grea în spitale. Adică sunt cazuri destul de grele acolo, mai ales ca recidivă, adică oameni care au mai fost infectați”, a zis Cozmin Gușă.

„În această situație, să nu asiguri o oarecare aerare la metrou... este un semn de criză, dar și de nepăsare!”, a mai spus Cozmin Gușă la Deferiți mass-media, emisiunea săptămânală de la DC News.

„La metroul lui Sorin Grindeanu este aglomerație uriașă. Metrorex se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Ideea este că trenul de metrou vine cam la 15 minute sau mai rar, la orele de vârf. De asemenea, este nenorocire, nu se pot urca oamenii în metrou pentru că nu au cum să urce. Ați văzut vreo ieșire din concediu a lui Sorin Grindeanu?! Ați văzut vreo ieșire a Guvernului?!”, a zis Bogdan Chirieac la DC News, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

„Pe mine m-a șocat de ce se întâmplă la metrou. Pe de-o parte vorbim despre disconfortul omului, pe de altă parte, oamenii merg la muncă, cu metroul, în timp ce demnitarii sunt în vacanță. Pericolul de Covid-19 este uriaș”, a mai spus Bogdan Chirieac. VEZI CONTINUAREA AICI: Situație fără precedent la metrou. Gușă și Vâlcu au ajuns la aceeași concluzie despre Grindeanu. Chirieac: Pe mine m-a şocat asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel