Aeroportul din Bacău, închis pentru modernizarea pistei

Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău va fi închis în perioada 15 august - 30 septembrie 2020 pentru modernizarea pistei de decolare și aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internațional din Bacău, activitatea va fi reluată în data de 1 octombrie.

„În conformitate cu graficul de execuție a lucrărilor, prezentat și asumat de antreprenor, între 15.08.2020 și 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi închisă complet traficului aerian, urmând ca activitatea operațională să se reia din data de 01.10.2020”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanții Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău.

Informaţii pentru pasageri

Pentru informații legate de procurarea biletelor de avion și condițiile de călătorie în perioada în care aeroportul este închis, pasagerii sunt sfătuiți să se adreseze companiilor aeriene care operează zborurile.

Proiectul de modernizare este finanțat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, are o durată de execuție de 15 luni, iar valoarea contractului dep[;e;te 143 de milioane de lei, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel