Aeroport Henri Coandă, incident. Degajare de fum pe o pasarelă de îmbarcare

coanda
coanda

Incident petrecut miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, unde unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113 a degajat fum.

Unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă a degajat fum miercuri dimineaţa, însă pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Traficul aerian nu a fost afectat, susţin reprezentanţii CNAB

"Astăzi, la Aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 10:55, unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, a degajat fum. Pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu. Traficul aerian nu a fost afectat, pasarela de îmbarcare nefiind în uz în acel moment. Nu s-au înregistrat pagube materiale, cu excepţia climatizorului în cauză", potrivit surselor citate. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel