Aeroport Henri Coandă, incident. Degajare de fum pe o pasarelă de îmbarcare

Mihai Ciobanu / 12 sep 2018 / 13:35 Salveaza PDF Comentarii
coanda
Descriere foto: coanda

Incident petrecut miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, unde unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113 a degajat fum.

Unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă a degajat fum miercuri dimineaţa, însă pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Traficul aerian nu a fost afectat, susţin reprezentanţii CNAB

"Astăzi, la Aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 10:55, unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, a degajat fum. Pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu. Traficul aerian nu a fost afectat, pasarela de îmbarcare nefiind în uz în acel moment. Nu s-au înregistrat pagube materiale, cu excepţia climatizorului în cauză", potrivit surselor citate. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25