Otopeni. Aeronavă Wizz Air, aterizare de urgență. Amenințare cu bombă

Vlad Manolache / 25 oct 2018 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O aeronavă a companiei Wizz Air a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. A existat o amenințare cu bombă. 

Update: Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii a scanat aeronava care a aterizat de urgenţă, joi, la Aeroportul Otopeni, iar în urma verificărilor nu s-a găsit nicio bombă. Pasagerii sunt încă verificați și avionul va fi tras în poziție normală.

O eronavă a companiei Wizz Ari a aterizat, la 16:20, pe Aeroportul Otopeni.

Motivul a fost o amenințare cu bombă transmisă telefonic de o femeie. 

Avea 173 de pasageri la bord, toți fiind debarcați. Avionul se află într-o zonă izolată, unde este verificată. Procedurile specifice sunt în curs.

 Aeronava Wizz Air avea destinația Varșovia.

O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii urmează să scaneze aeronava care a aterizat de urgenţă, joi, la Aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă, informează Serviciul.

Conform SRI, a fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului.

"SRI este prezent cu echipa pirotehnică, care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedură gestionată de conducerea aeroportului", precizează instituţia.

Cursa nu are destinaţia România, menţionează SRI, şi a aterizat de urgenţă la Otopeni. "S-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului. Pasagerii au fost evacuaţi", mai arată SRI.

"Procedurile specifice sunt în curs. Pasagerii au fost debarcaţi şi aduşi în zona de îmbarcare a terminalului. Se acţionează în continuare pe procedura specifică pentru astfel de situaţii (procedura e clasificată)", a precizat CNAB.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26