AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. Bucureștii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la Aeronautic Show 2017. Militarii participă la AeroNautic Show 2017, eveniment care se va desfășura, între orele 10,00 - 18,00, în Parcul Crângași și Lacul Morii din București.  

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. În zona destinată expoziției statice din Parcul Crângași, publicul va putea urmări spectacole susținute de Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și de membrii ansamblului artistic al Cercului Militar Curtea de Argeș.

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. De asemenea, militarii Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul vor face o demonstrație de mânuire a armamentului.

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. Publicul va putea să viziteze zonele special amenajate de categoriile de forțe și diverse structuri ale Armatei, standul de carte cu titluri specifice, expoziția Muzeului Militar Național "Ferdinand I" dedicată Primului Război Mondial, să asiste la exerciții practice de detecție și intervenție la un dispozitiv exploziv improvizat, iar cei interesați vor putea obține informații despre procesul de recrutare și selecție în Armată.

(w670)

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. De asemenea, în parc sunt organizate ateliere interactive de realizare a nodurilor marinărești, cățărare la panoul mobil de alpinism și traversare pe funicular.

[citeste si]

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. În zona de spectacol de pe Lacul Morii, publicul va avea ocazia să asiste la un exercițiu demonstrativ de parașutare pe apă și recuperare, executat de un detașament de militari din cadrul Forțelor Terestre Române. Parașutarea se va face dintr-o aeronavă C-27J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române. Forțele Navale Române sunt prezente la spectacol cu un exercițiu combinat elicopter și forțe pentru operații speciale — inserție în apă, recuperare cu coșul, recuperare cu coarda și parașutare la punct fix.

(w670)

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română și Ministerul Apărării Naționale, în calitate de partener și co-organizator, iar intrarea este liberă.

AERONAUTIC Show 2017 București, 16 septembrie. PROGRAM. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou – Staţia Crângaşi și autobuze 162, 163, 178.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel