AEP derulează contractul de servicii de programe software pentru alegerile locale

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că în data de 03.04.2012,  a avut loc  şedinţa de deschidere a ofertelor depuse în cadrul procedurii de negociere fără publicarea unui anunţ de participare pentru atribuirea contractului de achiziţii de servicii de programe software de aplicaţie care vor fi folosite la numărarea şi centralizarea voturilor exprimate la alegerile pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din 10 iunie 2012.

Din cei şase operatori economici cărora AEP le-a transmis invitaţii de participare şi-au depus ofertele  asocierea formată din S.C. SIVECO ROMÂNIA SA şi S.C. ASSECO SEE SRL, S. C. ROMSYS, TEAMNET INTERNAŢIONAL SA. Nu au fost înregistrate oferte întârziate.

În cadrul şedinţei de deschidere, operatorul economic S.C. ROMSYS a fost descalificat deoarece nu a respectat condiţiile referitoare la garanţia de participare prevăzute în art.33, alin (3), lit.b) din HG 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din OUG 34/2006.

Etapa de negociere cu operatorii calificaţi va începe în data de 09.04.2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel