Diaspora, sute de cereri către AEP. Radu Herjeu: Vezi, Ponta? Dacă încălcai legea acum te băteai pentru al doilea mandat!

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a reacţionat după ce Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că a primit sute de cereri de înfiinţare de secţii de votare în străinătate. 

"Șeful AEP spune că ”românii din străinătate au cerut misiunilor diplomatice să înființeze câteva sute de secții de votare, însă în baza înregistrărilor de până acum nu ar putea fi înființate legal nici măcar zece secții de votare.”

”E, ne mai împiedicăm noi de niște legi?! Doar ne e frică de murim de isteria celor cărora le e lene să se înscrie, dar ar vrea secție de votare în holul casei din străinătate! Nu-i bai. O să se calce iar în picioare și-o să zbiere iar, acompaniați de propaganda de acasă, cum nu-i lasă pe ei să voteze ciuma roșie.

Vezi, Ponta? Dacă încălcai legea și inventai câteva sute de secții de votare între cele două tururi, acum te băteai pentru al doilea mandat de președinte", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel