Adunarea Parlamentară NATO, la Varşovia. Reacţia Rusiei

Îîmbunătăţirea climatului politic al relaţiilor transatlantice este dorinţa preşedintelui Ploniei, Andrzej Duda, la Adunarea Parlamentară NATO, întâlnire NATO care a generat un răspuns imediat al Rusiei.

Relaţiile americano-europene sunt esenţiale pentru garantarea securităţii regiunii euro-atlantice, care sunt fundamentul activităţii NATO, al puterii şi al eficienţei sale, a declarat luni preşedintele polonez Andrzej Duda, în cadrul sesiunii de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO, desfăşurată la Varşovia, relatează DefenseRomania.

Astăzi, poate mai mult ca niciodată, trebuie să vizăm îmbunătăţirea climatului politic al relaţiilor transatlantice, a spus şeful statului polonez în intervenţia sa.

La rândul său, preşedintele Adunării Parlamentare a NATO (AP NATO), Paolo Alli, a subliniat că Polonia, care găzduieşte pentru a treia oară o sesiune a AP NATO, este exemplul perfect al politicii uşilor deschise, promovată de Alianţa Nord-Atlantică.

Despre operaţiunile majore ale Alianţei şi răspunsul Rusiei la afirmaţiile făcute la întâlnire, citiţi pe DefenseRomania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel