Adriana Săftoiu, reacţie în scandalul gunoiului. Comentariu acid la adresa lui Clotilde Armand: "O şcolăriţă răsfăţată"

Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook
Adriana Săftoiu: România e captivă unei clase politice nesimțite. Dacă mai avem vreo șansă? Sunt prea bătrână să mai pot pleca Sursa: Facebook

Adriana Săftoiu, deputat PNL între 2016 şi 2020, reacţionează în scandalul gunoiului din Sectorul 1 şi are un comentariu acid la adresa primarului Clotilde Armand. 

"Conform programului, mâine de dimineață Romprest ar trebui să ridice tomberonul. L-am scos în fața porții, dar nu știu care va fi deznodământul melodramei.

Sunt absolut deloc de acord cu ce face doamna primar. E ca o școlăriță răsfățată. Din 2006 până în 2019, am plătit REBU. După ce a fost scos din sector, am intrat pe regimul Romprest, gratuit.

De ce gratuit, l-am întrebat pe fostul fost primar Chiliman, acum ceva ani. Pentru că mulți refuzau să își facă contract cu o firma de salubrizare si își lăsau gunoaiele la margine de bulevard. Si atunci a decis să fie "gratuit" ridicat gunoiul, desi nu era gratuit că era plătit tot de cetățeni prin plata taxelor si impozitelor. Nimic nu e gratuit, nici măcar rabdarea celor care au votat să se rezolve, nu să se isterizeze", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel