Adriana Săftoiu, lansare "Cronică de Cotroceni". Cartea conține dezvăluiri neașteptate

Adriana Săftoiu lansează cartea "Cronică de Cotroceni" în care vorbește despre perioada cât a fost consilier prezidențial.

Scrisă "cu un spirit de revoltă bine temperat", cartea Adrianei Săftoiu conţine câteva dezvăluiri incitante despre personajele de la nivel înalt cu care autoarea s-a intersectat în acea perioadă de mari transformări pentru societatea românească.

"Prima mea zi la capătul a zece ani de colaborare cu Traian Băsescu a fost vineri, 30 martie. Dimineață a sunat telefonul. Nu îmi era greu să-mi imaginez cine ar fi putut să fie. N-am răspuns. În sfârșit, eram liberă de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. "Te caută Presedintele", m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. "Nu mai lucrez la Cotroceni. Poți să-i spui că nu am răspuns la telefon", este una dintre amintirile Adrianei Săftoiu.

Volumul "Cronică de Cotroceni" va fi lansat în cadrul Salonului de Carte Bookfest 2015, duminică, 24 mai, de la ora 12.00. Evenimentul va avea loc la Scenă Pavilionului C1, Romexpo. Invitați, alături de autoare: Traian Ungureanu și Luca Niculescu. Moderează: Adrian Șerban.

VEZI ȘI: Mădălina Pușcalău lansează "ÎNFRUNTAREA FINALĂ". Detalii exclusive: Am vrut să se știe adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel