Adriana Săftoiu, după ce Raluca Turcan s-a plâns din cauza presei: Un terapeut ar fi mult mai indicat pentru asemenea suferințe

Adriana Săftoiu are un sfat pentru demnitarii  care nu pot  să gestioneze o conferință de presă, referindu-se la ministrul Muncii, Raluca Turcan, care s-a plâns că presa. o prezintă ca un monstru.

"Conferințele de presă au devenit un fel de discuții pentru reviste glossy, din care afli mai degrabă unde face ministrul piața, ce îi place să mănânce – pâine cu cartofi, prune etc - ce anume îl deranjează în modul în care e prezentat de către presă, deși un terapeut ar fi mult mai indicat pentru asemenea suferințe.

Presa întreabă mai mult sau mai puțin inspirată - de cele mai multe ori inspirată chiar de cel aflat la microfon. Dar dacă nu reușești:

- să ții sub control o conferință de presă;

- să nu te burzuluiești când gafezi sau când ziarista/ul insistă pe un detaliu - mai nou legat de mercurial;

- să nu vorbesti mai mult decât ți-ai propus atunci, când te-ai decis să “ieși” la presă (adică, să îți fie ție clar de ce organizezi o conferință de presă, care e scopul și ce vrei să transmiți);

- să nu te pierzi în propoziții cu o disperare atât de vizibilă pentru a acoperi stângăcii,mai bine folosești instituția aia care e pe cale de dispariție la noi, a purtătorului de cuvânt.

Acesta cel puțin va fi obligat să se limiteze la ce scrie pe punctaj și, dacă gafează, măcar poate fi destituit și se salvează “obrazul” ministerului", a scris fostul deputat PNL pe Facebook.

Vezi și: Marius Budăi, atac la Raluca Turcan: „Asta e culmea tupeului!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel