Marius Budăi, atac la Raluca Turcan: „Asta e culmea tupeului!”

Marius Budăi: Să nu creadă cineva că cu acești 11%, pensionarii, în speță părinții și bunicii noștri se vor îmbogăți
Marius Budăi: Să nu creadă cineva că cu acești 11%, pensionarii, în speță părinții și bunicii noștri se vor îmbogăți

Deputatul PSD Marius Budăi a declarat  că este culmea tupeului ca ministrul Muncii, Raluca Turcan, să ceară preşedintelui PNL Ludovic Orban urgentarea adoptării legi consumatorului vulnerabil, după ce de două luni încoace social-democraţii solicită urgentarea procedurii parlamentare pe acest proiect de act normativ.

„Asta e culmea tupeului! PSD cere sesiune parlamentară extraordinară de două luni pentru legea consumatorului vulnerabil, prost gândită de PNL-USR-PLUS-UDMR! După ce au votat împotriva întrării în vigoare, a legii, de la 01 septembrie 2021, la Senat, după ce au dat punct de vedere negativ, de la Guvern, la amendamentul PSD care prevedea acest lucru, azi ministrul Muncii, de parcă nu ar fi tot din „COALIŢIA AUSTERITĂŢII”, îi cere şefului său de partid, Orban, să urgenteze legea!

Ăsta da tupeu! După toate aceste minciuni, propunerea lor este ca intrarea în vigoare, a legii, să fie 01 ianuarie 2022. Dar cu lunile Octombrie, Noiembrie şi Decembrie din anul 2021 cum rămâne, domnilor guvernanţi nepăsători?”, a scris Marius Budăi, miercuri pe Facebook.

Vezi și: Elena Cristian, DETALIU CHEIE din mesajul Ralucăi Turcan: Se poartă circul! Nu mai mâncați, nu vă mai spălați, domnul Cîțu are dreptate

Solicitarea privind consumatorul vulnerabil este adresată președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Ministrul Raluca Turcan vrea ca proiectul să fie aprobat până în octombrie, iar legea să se aplice de anul viitor.

„Intenția noastră este ca legea privind protecția consumatorului vulnerabil să se poată aplica începând de anul viitor, pentru că noua lege prevede atât creșterea numărului de beneficiari, cât și a cuantumului sprijinului acordat”, a declarat Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Anterior, PSD a cerut Guvernului să prevadă la rectificarea bugetară resursele necesare astfel încât consumatorii vulnerabili să beneficieze de sprijin de la 1 octombrie. „1 octombrie trebuie să fie termenul de aplicare a legii consumatorului vulnerabil, nu 1 ianuarie 2022”, mai transmis social-democraţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel