EXCLUSIV  Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire ȘOC. L-a IERTAT pe Prigoană. "Aș fi rămas PIȚIPOANCĂ"

Adriana Bahmuțeanu a oferit un interviu exploziv, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre relația cu copiii și cu fostul soț, Silviu Prigoană. 

După o căsnicie presărată cu multe certuri și împăcări, dar și după divorț, Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat complet stilul de viață și modul de gândire. În plus, cărțile citite, cursurile urmate și pasiunea pentru psihologie, au ajutat-o să învețe care este în realitate sensul vieții, cum să se comporte cu copiii săi, dar mai ales, să-și ierte fostul soț.

"Acum am înțeles că ceea ce mi-a dat mie Dumnezeu, mi-a dat tocmai ca să mă cunosc pe mine mai bine, ca să-i pot ajuta și pe alții și ca să devin mai puternică până la urmă, pentru că nu sunt nici prima, nici ultima persoană cu o căsnicie nefericită. Am luat-o pe drumul ăsta, am citit foarte multe cărți, am fost la foarte multe cursuri și am învățat la un moment dat să am o relație mai bună cu copiii, să înțeleg și de ce fostul meu partener s-a purtat cum s-a purtat la un moment dat și să-l iert și să-i mulțumesc.

Pentru că dacă nu era situația asta aș fi rămas genul de pițipoancă care s-ar fi uitat după genți și parfumuri și atat. Deci viața mea s-ar fi limitat foarte mult. Acum am înțeles că sensul vieții este altul și m-am liniștit, ceea ce este cel mai important", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Vezi AICI interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel