Adriana Bahmuţeanu a răbufnit la adresa lui Clotilde Armand: Atât venin... Nu face altceva decât să critice şi să blocheze

Adriana Bahmuţeanu a lansat o serie de critici dure la adresa lui Clotilde Armand după ce aceasta i-a contestat candidatura pentru Primăria Sectorului 1.

"Mi-a fost contestată candidatura la Primăria Sectorului 1 de către gruparea de forţe de dreapta condusă de doamna căreia nu aş vrea să-i pronunţ numele pentru că nu este cazul. Dar mi se pare o lovitură sub centură nemeritată, pentru că nu aveam o ştampilă pe timbru. Un motiv aiurea. S-a judecat cazul meu în instanţă şi am câştigat. (...) Mi s-a părut o răutate gratuită. Atât de mult venin... nu-mi vine să cred. În loc ca această doamnă să se concentreze pe lucrurile bune care trebuie făcute pentru cetăţenii din Sectorul 1, nu face altceva decât să dea pe toată lumea în judecată, să conteste, să critice şi să blocheze.

Am înţeles că peste 80% dintre proiectele de la Sectorul 1 sunt blocate de către această duduie. Din păcate lucrul acesta este foarte grav pentru cei care locuiesc în Sectorul 1 şi care poate acum ar fi beneficiat de mult mai multe lucruri, cum ar fi un spital, poluarea de la groapa de gunoi, şcoli, grădiniţe", a declarat, duminică seara, la România TV, Adriana Bahmuţeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel