EXCLUSIV  ”Eu cred că Moldova este în primejdie”, avertizează Adrian Zuckerman: Cu cât nu te aperi, cu atât un specimen ca Putin este în avantaj și împinge înainte. Trebuie oprit acest om

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Excelența Sa Adrian Zuckerman a vorbit despre războiul pornit de Rusia și pericolul care planează asupra Republicii Molodva dacă Ucraina nu este sprijinită.

"Ruşii au făcut mari progrese în Africa - sunt în 7-8 țări de acolo, pe care încearcă să le controleze. Sunt în America Centrală, în Venezuela şi în alte țări din America de Sud. Aşa că problema nu este doar Moldova. Adică este o problemă cu Moldova, dar este o problemă și cu restul lumii, care este mult mai puţin discutată şi văzută în America sau în Europa. Eu cred că Moldova este în primejdie. Eu cred că ruşii au început un război hibrid împotriva Occidentului de mai mulţi ani. Trebuie să recunoaştem că suntem într-un război aici şi trebuie făcuţi paşi ca să ne apărăm - pași hibrizi și pași militari. Cu cât nu te aperi, cu atât un specimen ca Putin este în avantaj și împinge înainte. Trebuie oprit acest om. Altfel, va continua invazia în Europa", a  spus Adrian Zuckerman, la DCNews TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel