Adrian Ursu: Să vii și să spui din prima că PSD… E de-a dreptul stupid!

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Adrian Ursu a făcut o serie de precizări, vineri, la Antena 3, în contextul propunerii ce prevede că depozitele de aur constituite de BNR în străinătate nu pot depăşi 5% din cantitatea totală de aur constituită ca rezervă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi senatorul PSD Şerban Nicolae au depus, săptămâna aceasta, la Senat o propunere legislativă care prevede că depozitele de aur constituite de Banca Naţională a României în străinătate nu pot depăşi 5% din cantitatea totală de aur constituită ca rezervă.

Vineri dimineață, în platoul Antena 3, Adrian Ursu a declarat: „E un proiect de lege. El poate să treacă sau să nu treacă. E o inițiativă legislativă. Am văzut atâtea inițiative. Dar faptul că pe el (n.r. proiect) era semnătura lui Liviu Dragnea îl face categoric pentru opozanții săi și pentru toți cei care sunt înrăiți în acest moment în relația cu PSD, obligatoriu, echivalent cu frauda”.

„Deocamdată, România plătește o chirie, nu are un mare beneficiu de acolo", a spus Adrian Ursu, adăugând ulterior: „Dar să vii și să spui din prima că PSD vrea să-i fure aurul lui Mugurel, Mugur Isărescu, asta mi se pare de-a dreptul stupid și face parte din absurdul în care trăim”.

VEZI ȘI:

REMUS BORZA A LANSAT PARTIDUL FORȚA NAȚIONALĂ. OBIECTIV, MIJLOACE, MISIUNE. TE POȚI ÎNSCRIE ȘI TU

TRIBUNALUL BUCUREŞTI CERE SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII SECŢIEI DE INVESTIGARE A MAGISTRAŢILOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel