EXCLUSIV  Adrian Ursu: Povestea cutremurătoare a unui băiat. Mobilizare excepțională la Antena 3

Jurnalistul Adrian Ursu a relatat la interviurile DCNews povestea fantastică a unui băiat care avea nevoie de 100 000 de euro pentru realizarea unei intervenții chirurgicale complicate. Ursu a povestit despre solidaritatea de care au dat dovadă telespectatorii Antenei 3 care au efectuat donații în timp record. 

Adrian Ursu spune că povestea băiatului care avea nevoie urgentă de bani pentru intervenția chirurgicală a mai fost prezentată la două posturi de televiziune, însă donațiile rezultate nu acopereau nici pe departe nevoile financiare necesare operației. Totul avea să se schimbe radical în bine în momentul în care cazul a fost prezentat la emisiunea "Sinteza zilei" moderată de Mihai Gâdea.

"Un băiat cu o poveste absolut dramatică avea nevoie de 100 000 de euro pentru o intervenție foarte complicată. Era absolut cutremurătoare povestea lui. El a mai fost la alte două două posturi de televiziune cu o audiență mai mare decât Antena 3, pentru că sunt posturi generaliste. De la unul dintre ele s-a întors cu 3000 de euro, iar de la altul cu 5000 de euro. La noi, după ce Mihai Gâdea a prezentat la 'Sinteza Zilei' cazul, a strâns 100 000 de euro. Cel mai mult contează credibilitatea celui care îți cere să faci gestul de solidaritate, care îți cere să fii alături într-o cauză în care știi sigur că se va transforma în ceea ce tu ai așteptat: ca omul acela sa fie operat. De fiecare dată am arătat evoluția acestor cazuri, " a povestit Adrian Ursu pentru DCNews.

Vezi răspunsul lui Adrian Ursu, de la minutul 18:50:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel