Adrian Ursu, la Antena 3: Ne-a tulburat sufletele. Priviți și veți înțelege

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Papa Francisc a sosit, vineri, în România, pentru o vizită istorică între 31 mai şi 2 iunie. Călătoria apostolică a Papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea. Au avut loc momente emoționante.

„Totul a mers perfect, până și vremea", a spus Adrian Ursu, vineri seară, la Antena 3. „A fost o secvență astăzi pe care cred că fiecare român a remarcat-o. În momentul în care a coborât de pe scara aeronavei, Papa Francisc a fost întâmpinat de doi copii absolut adorabili. L-au așteptat cu flori", a precizat Adrian Ursu, adăugând ulterior: „A mai fost astăzi o imagine care, pe noi cel puțin, ne-a tulburat sufletele și ne-a încărcat cu multă bucurie pentru cine foarte drag nouă. Priviți și veți înțelege".

(w670)

Alessandra Stoicescu a primit binecuvântare din partea Suveranului Pontif atât pentru ea, cât și pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume. Frumoasa prezentatoare şi soţul ei vor avea o fetiţă. Micuța lor va purta numele Sara Maria.

Prezentă în platoul Antena 3, vineri seară, a spus: „A fost un moment foarte greu de descris în cuvinte. Acum văd imaginile și mă întreb ce am făcut să merit acest miracol. Pentru mine, rămâne un miracol".
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel