Adrian Ursu - Eugen Teodorovici, dialog dur în direct: Aveți o criză a vârstei politice

Adrian Ursu, realizator Tv la Antena 3 a intervenit, dumincă, în emisiunea ”News Magazine”, deranjat de o afirmație a ministrului Eugen Teodorovici, făcută cu câteva minute mai înainte.

”Cam lungă pauza asta de publicitate” a spus, printre altele, Eugen Teodorovici, după ce Antena 3 a difuzat discursul premierului Ludovic Orban de la Consiliul Național PNL.

- ”Înțeleg că nu vreți să vă cereți scuze pentru jignirea pe care ați formulat-o de mai devreme la adresa postului la care vă aflați? Ați vorbit despre o pauză publicitară și despre bani. Dacă nu retractați acest cuvinte ne rezervăm dreptul de a acționa pe căile legale”, a intervenit Adrian Ursu.

- ”Știți foarte bine stilul meu de a discuta și era o glumă făcută referitor la altceva”, a răspuns ministrul.

- ”Glumele astea v-au și pierdut în cariera dumneavoastră politică. Aveți o criză a vârstei politice pe care o traversați acum, dar, repet, ceea ce ați făcut mai devreme este jignitor și vă descalifică, încă o dată, din statutul de personaj politic pe care vreți să-l aveți”, a mai comentat Ursu.

- ”De ce? Eu v-am spus că nu am făcut referire la dvs. ca și post. Eu am spus că este publicitate, asta a fost gluma făcută și doamna Bărzilă, prezentatoarea emisiunii, spunea de scuze față de cei care astăzi sunt în administrație, eu la ei am făcut trimitere, nu altcineva”, a replicat Teodorovici.

- ”Ok. Așteptăm atunci scuze față de cei din spatele camerelor și față de toți cei din redacție care lucrează acum la emisiune”

- ”Dacă asta s-a înțeles, eu îmi cer scuze” a încheiat Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel