EXCLUSIV  Adrian Ursu: Este cel mai folositor lucru care ni s-ar putea întâmpla

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Adrian Ursu a catalogat presa, la Interviurile DC News, drept unul dintre cele mai "folositoare lucruri care ni s-ar putea întâmpla”, exprimându-și părerea că indiferent de tipul ei, există reguli, vorbindu-se astfel de un cadru minim reglementat. 

„Cred că, în clipa de față, atunci când vorbim despre presă, atât cât este ea, este cel mai folositor lucru care ni s-ar putea întâmpla. Pentru că, de bine, de rău, atât cât mai este ea, presa este minim reglementată. Presa, și audiovizuală, și scrisă, are niște reminiscențe ale unor norme deontologice - sigur, s-a pierdut foarte mult din ceea ce noi știm de 25 de ani de când eram noi mici și ne jucam cu pixul pe hârtie -, s-a pierdut mult din ceea ce însemnau normele deontologice, dar încă mai există reguli.

Există CNA-ul pentru presa electronică, există reguli interne ale unor redacții, tot spațiul ăstălalt care răspândește nu are absolut nicio regulă și este, culmea, cel care generează cel mai sever apel la reguli. (...) Presa, dacă reușește să supraviețuiască, dacă reușește să redevină cât se poate sursă de informație și mai puțin de spectaculos-ieftin, ar putea fi cea care mai salvează puțin din acest climat”, a spus Adrian Ursu.

Vezi răspunsul complet de la minutul 7:00:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel