Adrian Ursu, analiză devastatoare pentru Crin Antonescu

Jurnalistul Adrian Ursu a realizat, marți seară, într-o intervenție telefonică în emisiunea "Sinteza Zilei", o analiză a liberalului Crin Antonescu, cel care nu se mai bate cu Traian Băsescu. 

Adrian Ursu a declarat: "Simt o apăsare. Constat că avem politicieni foarte mici, foarte mici. Din păcate, asta este drama noastră de 25 de ani și o să o mai ducem de aici încolo drama asta. Nu avem oameni care să se ridice măcar la înălţimea evenimentelor pe care ei înşişi le provoacă, nu la înălțimea așteptărilor poporului, a vremurilor, a aspirațiilor unei țări care are de făcut niște lucruri sau și-a propus niște lucruri".

Jurnalistul a adăugat că "Sigur că domnul Crin Antonescu este personajul zilei pentru că a produs ruperea unei alianțe în care și-au pus speranțele niște milioane de români, dar, din păcate, foarte mulți politicieni români sunt de aceeași talie și anvergură cu Crin Antonescu, adică mică. O spun cu simpatia pe care am avut-o pentru Crin Antonescu, în primul rând ca orator. Astăzi l-am văzut pierzând controlul cuvintelor, derapând în ironii ridicole, nemaiavând savoare și nemaiavând miez, fiind, în același, timp, disprețuitor chiar și cu colegii de partid pe care i-a adus acolo ca-n tabloul CFSN. Vă aduceți aminte de Ion Iliescu cu niște cetățeni în spate, unul ținea steagul, altul ținea pușca mitralieră pe piept, altul privea tâmp în camera de luat vederi. I-a adunat și nici măcar nu le-a dat ocazia să vorbească. I-a pus să facă figurație la o decizie ce părea colectivă. Să fii lider mare într-un astfel de moment important înseamnă să te bizui pe cei din jur, să-i prețuiești, să le dai puterea să-și exprime și ei opinia. Crin Antonescu a arătat cum nu-i prețuiește, așa cum a arătat că nu-i prețuiește făcând doar o paranteză în legătură cu evenimentul dramatic al acestei zile pentru partidul său. Doi oameni importanți au avut de-a face cu justiția oarbă a regimului Băsescu, cel despre care nu mai vorbește Crin Antonescu, cu care nu se mai bate. Repet, domnul Crin Antonescu, președinte de partid, a tratat într-o paranteză acest eveniment dramatic, cum a tratat într-o paranteză evenimentul dramatic prin care a trecut Mariana Câmpeanu, care i-a fost și bănuiesc că-i este aproape. Asta m-a condus spre același sentiment de mâhnire, că trăim într-o țară cu oameni mici, foarte mici".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel