Adrian Ţuţuianu, vizită în SUA. Hans Klemm, precizări

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, va efectua, luna viitoare, o vizită în SUA şi se va întâlni cu secretarul american al Apărării, a anunţat, miercuri, la Târgovişte, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

"Luna viitoare, ministrul Ţuţuianu va călători în Statele Unite pentru a-şi întâlni omologul, şi anume secretarul pentru Apărare. Acesta este un moment foarte important care are loc şi pentru care am aşteptat patru ani şi chiar mai mult şi care permite celor doi lideri ai apărării din ambele state să discute subiecte comune sau de interes comun privind securitatea naţională şi care va permite discutarea creşterii cooperării dintre state privind acest lucru în două unghiuri, şi anume în cadrul bilateral, în cadrul parteneriatului strategic, dar şi ca aliaţi în cadrul NATO. Cu această ocazie, cei doi lideri din domeniul apărării vor putea discuta dezvoltarea cooperării între cele două state", a spus ambasadorul Hans Klemm, într-o declaraţie de presă la Târgovişte, scrie Agerpres.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a efectuat, miercuri, o vizită în judeţul Dâmboviţa, a discutat cu autorităţile locale, a mers la Curtea Domnească Târgovişte, la Muzeul Comunismului din municipiu, precum şi la societăţi din industria de apărare de la Dragomireşti şi Mija.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel