Adrian Toni Neacșu, despre candidații la șefia CSM. "Am amintiri negre"

Cristi Danileț, Toni Neacșu, Alina Ghica
Cristi Danileț, Toni Neacșu, Alina Ghica

Fostul judecător CSM Adrian Toni Neacșu a scris despre cei doi candidați la șefia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). 

Judecătorii Alexandru Șerban și Marius Tudose și-au depus candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii în 2015. Proiectele privind candidatura celor doi la şefia CSM au fost publicate site-ul CSM. Alegerea noii conduceri a CSM se va face în şedinţa din 6 ianuarie. 

Gafe incredibile ale Mariei Grapini. Ce ne dorește europarlamentara

Fostul judecător CSM Adrian Toni Neacșu a scris, pe pagina sa de Facebook, despre acest subiect, că: "deși am amintiri negre despre ultimele alegeri la care am participat și chiar dacă ghinionul face ca aceste alegeri să fie într-o perioadă în care lumea se gândește la sarmale și lumânările din tortul noului an, le urez succes celor doi. Le-am citit proiectele și ambele mi se par, pentru a fi sincer, foarte slabe. Însă din păcate toate mizele mari au fost pierdute în 2013, când politicul și-a făcut mendrele cum a vrut cu justiția, acum rămânând doar mizele obișnuite, curente, de zi cu zi. Astfel fiind, oricare din cei doi poate fi o varianta onorabilă față de accidentul din 2013. Prietenește îi țin pumnii lui Alexandru Șerban, de a cărui seninătate știu sigur că sistemul judiciar are nevoie. Marius Tudose este însă fostul meu vecin de birou și se va descurca și el rezonabil. Chiar are prima șansă, Alex fiind încă intrasigent în ce priveste acceptarea cedării unor membri CSM unor interese pur politice în 2013". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel